Baggins - Welcome to Hungary

Aktuális témák objektív szubjektívséggel.

Friss topikok

Linkblog

A zsidó, a komcsi és aki velük van

2007.08.07. 15:07 | baggins21 | 3 komment

Címkék: zsidó komcsi fasiszta

Az internetet a XX. század egyik legnagyobb találmányának tartom. Hatása legalább akkora volt a világtörténelemre, mint a termonukleáris fegyverek megjelenése a világpolitikára.
Ma ez a globális hálózat gyakorlatilag tartalmazza az emberiség kollektív tudását.

Már a 11 éves kishúgom is össze tud rakni Word segítségével egy egyszerű statikus html oldalt, aztán csak egy ingyenes szolgáltatót kell keresni, egy extra vagy egy atw-s cím tökéletesen meg is teszi, és már rajta is van a világhálón az, amit szeretne.
Sajnos ilyen egyszerűen működik. Persze csodálatos, gigantikus hálózat meg kollektív tudás meg a nagymama beszélhet a kis unokával az új interneten, de ezt akkor is csak emberek csinálják basszameg!

Az egyik ismerősöm, bedobott az iwiw üzenőfalra egy weblinket. A domain már sokat sejtetett ezért gyermekded örömmel és széles mosollyal az arcomon nyúltam az egerem után és katt! A www.mariaorszaga.hu egy jobboldali közösségi oldal. Van itt minden a magyar feltalálóktól kezdve a sportolókon át a történelemig. Az érdeklődő ifjú megtanulhatja a rovásírást, informálódhat szinte bármelyik revizionista, vagy skinhead zenekarról. A cikkek többsége kimerül az antiszemita és kommunistaellenes propagandában oly alapossággal, mintha egy kőbányai építőmunkás próbálna egyetemes képletet felírni a turbulens áramlatokra. A vendégkönyv, merthogy olyan is van, nagyon is sokat árulkodik a látogatókról, akiknek a jellemzése nagyjából meg is felel az előbb említett építőmunkásokénak.
Először nem akartam megtenni, de valahogy belém bújt a kisördög és hozzászóltam a „Gyurcsányék lopják a színesémet is” című cikkhez, feltettem pár kérdést a cikk írójának és persze nem rejtettem véka alá a véleményemet sem,  mire megkaptam, hogy büdös komcsi vagyok és húzzak a barátaimhoz énekelni az internacionálét. Az igazat megvallva egyáltalán nem szeretem a komcsikat, sőt örülök, hogy nincs sok emlékem abból a korból, de rá kellett jönnöm, hogy felesleges ezt bizonygatnom, nekik csak három emberfajta létezik a zsidó, a komcsi és aki velük van.
Mivel az internethez mint fentebb láttuk, bárki hozzáférhet, és bárki megjelenhet rajta, gyakorlatilag szabadon írhat azt, amit akar. Ilyenkor persze, tovább kell kattintani a sötét paraszt meg hadd szórakozzon ott ahol akar, nem az én problémám. De ha a gyerekem majd egyszer úgy jön haza az iskolából, hogy büdös zsidózik meg kart lenget és azt mondja, hogy ezt az interneten látta egy tök jó honlapon, akkor majd az én problémám is lesz!
Először szkeptikusan álltam ahhoz, hogy a kínaiak és egyéb arab országok korlátozó protokollokat vezetnek be, hogy a gyermekek ne nézegessenek pl. pornóoldalakat. Ehhez most is így állok hozzá abból nem lesz senkinek baja, hogy Pistike 12 évesen rájön, hogy a fütyije nem csak pisilésre való, de, hogy elkezdjen utálni egy másik népcsoportot konkrét ok nélkül, „azért mert csak” az már túlzás!

Szélsőségesek mindig voltak és mindig lesznek, a szülők, tanárok és iskolák feladata ennek a minimálisra csökkentése, megértetni a gyerekkel, hogy a gyűlölködés nem lehet út. Akkor talán majd nem lesz zsidózás, komcsizás és olyan sem aki velük van!

A bejegyzés trackback címe:

https://baggins.blog.hu/api/trackback/id/tr37134491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Durchzugabwicklungskommandant 2007.08.13. 15:48:00

Alapvetően tök mindegy, ha valaki primitív, és eldöntötte, hogy ő márpedig utálni fog ezt-azt, csak azért mert, akkor úgysem fog elgondolkodni azon, miért is utálja. Észérvekkel nem lehet rá hatni, ha meg meginog az érvrendszere, akkor kitámad! Márpedig általában, nem nehéz az érvrendszerüket megingatni.

Másrészről vica-versa is működik a dolog. Ha valaki simán fasisztahungaristanáci az aki nem baloldali.

A gyereked, meg nem fog "megfertőződni", ha nem hagyod, és normális értékrendet nevelsz bele.

mi_közöd.hozzá 2007.08.14. 21:54:03

Helyesbive idézlek:
Az internetet a XXI. század egyik legnagyobb találmányának tartom. Hatása legalább akkora lesz a világtörténelemre, mint a termonukleáris fegyverek megjelenése a világpolitikára.
Szerinted mi lesz ha kinyilik az emberek szeme?

baggins21 2007.08.15. 20:15:03

Legalább akkora lesz? Már most nemhogy akkora, jóval nagyobb! Nem is olyan rég egy orosz hakkercsapat koncentrált támadást indított Észt bankok és közintézmények ellen. Képzeld csak el mi történik, ha nem arra mennek rá, hogy összeomoljon a rendszerük, hanem mondjuk hatalmas összegek keringjenek a világhálón, a közintézmények adatbankjából kitörlődjenek az emberek, bármi! Az internet ma már nem arról szól, hogy katikával szexchatelj, vagy rendelj egy könyvet!
süti beállítások módosítása